Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про коригування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії

Дата: 07.09.2023 10:08
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

         Постановою Кабінету Міністрів України  від 22.08.2023 №869  внесені зміни  по  постанов КМУ від 1 червня 2011р. №869 "Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги"  і  від  19 липня 2022р. №812 "Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов'язків на суб'єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу щодо особливостей постачання природного газу виробникам теплової енергії та бюджетним установам".  Цією постановою передбачено  що при формуванні тарифів на теплову енергію виробникам теплової енергії використовується ціна природного газу обсягу ІІ на рівні  16390 гривень з урахуванням ПДВ  за 1000 куб метрів газу. Отже, ціна природного газу для  категорії -  інші  споживачі  зменшилась  із 38325,5 грн. до 16390 грн.

        В  зв'язку  із  вищевказаними змінами підприємство здійснило  відповідні коригування  і перерахувало  тарифи. В порівнянні  з попередніми тарифами, які подавалися на розгляд в цьому році, тарифи для інших споживачів зменшились майже вдвічі, а для населення і бюджетних установ майже не змінились.

       Надалі, фактична  ціна природного газу для  потреб інших споживачів  буде щомісячно  визначатись  за формулою, як добуток середньозваженої ціни поточного місяця та  двох коригуючих коефіцієнтів.  Із  зміною  ціни  природного газу буде змінюватись  і  розмір  нарахувань  за  спожиту  теплову  енергію.

         Структура тарифів на теплову енергію, її складові для  усіх  категорій  споживачів,  двоставкові тарифів на послуги з постачання  теплової  енергії  для потреб населення приведені нижче. Пропозиції і зауваження  приймаються протягом 7 календарних днів з дня опублікування  за  адресою  підприємства по вул.. Суворова,3 або за тел..  2-59-21. 

РОЗРАХУНОК ТАРИФІВ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора