Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працювати у лавах Національної поліції та стати частиною об'єднаної штурмової бригади «Лють» - це ще одна нагода проявити свій патріотизм, мужність та бути у числі тих, хто звільняє окуповані землі України

Дата: 27.09.2023 16:20
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

Коли твою країну цинічно нищить ворог, щодня фіксуються воєнні злочини окупантів… Коли бачиш розгублені очі вимушеної переселенки з дітьми… Коли після ракетної атаки на твоє місто, вцілілою залишається лише картина янгола на уламках стін – це все викликає нестримну лють і бажання відплати.

Конвертувати нашу лють у реальні вчинки цілком можливо.

Працювати у лавах Національної поліції та стати частиною об'єднаної штурмової бригади «Лють» - це ще одна нагода проявити свій патріотизм, мужність та бути у числі тих, хто звільняє окуповані землі України.

Наразі є потреба в доукомплектуванні цієї штурмової бригади (офіцерський склад та сержантські посади).

Механізми добору тих, хто має мотивацію та готовий дати гідну відсіч ворогу обговорили разом з начальником управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Черкаській області Давиденко Іван.

Про наративи та головні меседжі інформаційної кампанії серед населення поспілкувався з амбасадоркою комунікацій та зв’язків з громадськістю Нацполіції Черкащини – Зоя Вовк.

Розвінчуємо міфи та даємо лише перевірену і достовірну інформацію, без фейків і вкидів, як це полюбляє робити наш спільний ворог.

Щиро вірю у небайдужість наших людей і велике прагнення здобути омріяну Перемогу!

Дякую Національній поліції в Черкаській області за довіру та віддану роботу!

Заповнити анкету для вступу в штурмову бригаду, можна на сайті Національної поліції України: https://nabir.np.gov.ua або звернутися до управління кадрового забезпечення ГУНП в Черкаській області.

Контактні телефони сектору організації відбору:

067 559 85 26

067 554 66 93

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора