Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Робота для ВПО: ти потрібен!»

Дата: 20.10.2023 15:36
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

«Робота для ВПО: ти потрібен!» - всеукраїнська інформаційна кампанія, яка стартувала у вересні.  Її основна мета – допомогти внутрішньо переміщеним особам працевлаштуватися та інтегруватися у суспільне життя громади в нових умовах сьогодення.

19.10.2023р.  начальник відділу взаємодії з роботодавцями Монастирищенського управління Уманської філії Черкаського ОЦЗ Віта Рибчинецька разом з   діловодом Людмилою Ісько  Сатанівського старостинського округу с. Половинчик провели   інформаційну зустріч з 11 внутрішньо переміщеними особами з Луганської, Донецької та Київської областей, які проживають на території громади в місці компактного поселення.

В ході зустрічі присутніх було ознайомлено з послугами служби зайнятості, повідомлено про наявні актуальні вакансії та компенсаційні виплати за працевлаштування відповідної категорії громадян, наголосили на отриманні ваучера на навчання, проекту єРобота: «Власна справа», «Гранти на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей».

За консультаціями та детальною інформацією про послуги служби зайнятості звертайтеся за адресою: м. Монастирище, вул. Жовтнева, 12А або за тел. 098 326 48 82


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора