Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем працівників сільського господарства!

Дата: 19.11.2023 10:00
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

Шановні працівники сільського господарства та ветерани галузі!

Сердечно вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства! З почуттям глибокої шани і поваги щиро дякуємо усім працівникам сільського господарства за самовіддану працю, любов до землі, витримку і мудрість, за натруджені руки.

Як і минулий, нинішній сільськогосподарський рік був складним. Коли над нашими головами пролітали ракети, ви безстрашно засівали поля. Коли ворог решетив нашу землю, ви удобрювали ґрунт і закладали підґрунтя для добрих справ. Випробування змінили вас назавжди. Ви стали міцнішими за будь-який метал та продовжували боронувати поля і боронити продовольчу безпеку країни та світу. Кожен крок спрямовуєте на розвиток і підтримку рідної землі. Вона дала життя нам, а ви − бережете її для майбутніх поколінь. Світло розсіє морок. Настане новий день і зійде сонце. А ви знову будете на полях. Незламні. Непохитні. Нескоренні.

Бажаємо всім аграріям та ветеранам галузі громади миру, добробуту та міцного здоров’я! Нехай врожаї будуть багаті, а засіви — добрі, нехай праця приносить радість та чудові плоди, нехай кожен день буде сонячним та добрим!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора