Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Взавтра, 21 листопада, Україна відзначатиме 10-у річницю початку Євромайдану та Революції Гідності, які змінили хід історії країни і усього світу

Дата: 20.11.2023 15:47
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

Цього року День Гідності та свободи Україна відзначить під гаслом «Заряджені Гідністю і жагою Свободи».

 З нагоди 10-тиріччя від початку Революції Гідності, фахівцями Український інститут національної пам'яті розроблені інформаційні матеріали. В них можна дізнатись хронологію подій, а також цікаві історичні факти про Революцію Гідності та події, що їй передували у 2004 році. Матеріали містять фотографії, висловлювання відомих українців та іноземців, узагальнені результати Революції та її правові оцінки тощо.

 Пропонуємо ознайомитись з інформаційними матеріалами Українського Інституту Національної Пам’яті за посиланням https://zp.gov.ua/.../den_gidnosti_ta_svobodi_2023__1.pdf

 Також пропонуємо долучайтеся до флешмобу #Бути_Гідним  пов’яжіть євромайданівську стрічку з прапорами України та ЄС та/або поділіться фотографіями, спогадами й роздумами про Євромайдан під цим тегом у соцмережі.

 Ми, заряджені гідністю і жагою свободи українці, продовжуємо стійко та мужньо відстоювати свій вибір, боротися за своє щасливе майбутнє, свою історичну пам'ять та культурну ідентичність.

 Ми, українці, і ми обов’язково здобудемо Перемогу, бо маємо Гідність і непереборну жагу Свободи!

Слава Україні!

Слава Збройним Силам України!

Вічна пам'ять Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора