Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Осінній благоустрій в селі Тарнава

Дата: 24.11.2023 14:37
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

Упорядкування та приведення до належного естетичного стану території в наших селах та довкіллі – це обов’язок кожного. Крім того, це ознака нашої культури та вияв свідомості громадськості.

Погожі осінні дні використовуються працівниками з благоустрою громади на повну силу. Адже перед настанням холодів слід впорядкувати клумби, зібрати опале листя та гілки, навести лад на всій території, належним чином підготуватись до зими.

Осіннє тепло сприє проведенню робіт. Так, у селі Тарнава активно ведуться роботи з благоустрою. Зокрема, працівники з благоустрою разом із помічником міського голови Діаною Видаєвою наводили лад на території кладовища – вирубали та розчистили порослі й чагарники, прибрали суху траву, листя – зробили усе, щоб територія, де знайшли спочинок померлі була чистою та охайною.

Кожен повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому, давайте разом подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора