Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася робоча зустріч...

Дата: 04.12.2023 08:30
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

З метою налагодження партнерських відносин, відбулася робоча зустріч начальника управління Монастирищенського управління Уманської філії Черкаського обласного центру зайнятості Олени Гусєвої, начальника відділу взаємодії з роботодавцями Віти Рибчинецької з т. в. о. начальника четвертого відділу Уманського РТЦК та СП Олегом Захаренком.

Обговорили ситуацію на місцевому ринку праці та впровадження заходів для прискорення та покращення умов трудової зайнятості ветеранів, а саме: реалізації експериментального проєкту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості, грантові програми на створення або розвиток власного бізнесу, компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю та компенсації роботодавцям за працевлаштування учасників бойових дій.

За результатами зустрічі досягли домовленості щодо подальшої співпраці, а також інформування військовослужбовців, які звільняються з військової служби про послуги та можливості служби зайнятості.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора