Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Катерина Бужинська та Михайло Грицкан заспівали на благодійному концерті в Монастирищі

Дата: 05.12.2023 17:00
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

5 грудня, у Міжнародний день волонтерів, на центральній площі імені Героїв Майдану відбувся благодійний захід «Разом до Перемоги».

Захід відбувся за ініціативи міського голови Олександра Тищенка, який запросив на Монастирищину народну артистку України Катерину Бужинську та заслуженого артиста України Михайла Грицкана.

Символічно, що Україна – єдина країна у світі, де Міжнародний день волонтерів припав на переддень свята Збройних Сил України, що відзначається 6 грудня, адже наші волонтери та Збройні Сили єдині в своєму прагненні зробити все можливе і неможливе та якнайшвидше здобути Перемогу!

Під час заходу всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих захисників, які віддали своє життя, захищаючи нашу державу від російського ворога, та усіх, хто став жертвою цієї страшної війни.

Волонтери нашої громади з перших днів російсько-української війни активно включилися в роботу, та, як справжні патріоти, попри, небезпеку, пліч-о-пліч із Захисниками та Захисницями допомагають усім, чим можуть аби наблизити нашу Перемогу.

Зі словами вдячності та поваги до волонтерів та їх діяльності звернувся міський голова Олександр Тищенко, який зазначив, що мешканці громади з перших днів повномасштабного вторгнення самоорганізувалися і щодня на так званій гуманітарній передовій готують консерви, випічку, займаються плетінням маскувальних сіток, пошиттям балаклав, в’язанням шкарпеток, доставляють воїнам продукти харчування, ліки, побутові речі, одяг тощо.

У громаді постійно відбувається збір коштів для придбання автомобілів, необхідних пристроїв, генераторів для військових та інших необхідних товарів для Збройних Сил України.

Міський голова Олександр Тищенко відзначив Подяками міської ради представників волонтерських організацій громади за активну громадську позицію та підтримку України на шляху до Перемоги відзначені: «Finland Ukraina Ostrobotniia Kalyna rf»; волонтерську групу «Летичівські берегині»; Громадську організацію «Хвиля Добра»; ДНЗ «Монастирищенський професійний ліцей»; волонтерську групу «Тепло з Цибулева»; волонтерську групу «Половинчаночки»; волонтерську групу сіл Леськове та Матвіїха; волонтерську групу села Княжа Криниця; волонтерську групу села Нове Місто «Незламні»; волонтерську групу Тетяни Діденко; волонтера Віталія Боровика та юну волонтерку Карину Домачук.

Далі присутнім глядачам артисти дарували чудові українські пісні, харизма яких нікого не залишила на концерті байдужим. Протягом двох годин виступу монастирищани мали змогу відволіктися від буденних проблем, зарядитися позитивними емоціями.

Концерт пройшов у дуже теплій та патріотичній атмосфері. Монастирищани гучними оплесками віддячили артистам за чудовий вечір та приємні емоції. Багато слів підтримки та подяки лунало для наших мужніх захисників та захисниць.

А на завершення виступу артисти разом із усіма присутніми розгорнули великий український прапор, як символ непереможності, стійкості та сили народу України.

Відвідувачі концерту мали можливість підтримати добровільними внесками Збройні Сили України. На заході була встановлена скринька і кожен бажаючий міг долучитися до збору коштів для наших Захисників.

Тож результат благодійного заходу – 36 685 гривень зібрано на допомогу для наших Захисників.

Дякуємо всім, хто долучився до доброї справи!

Монастирищина і надалі буде підтримувати військових: вірою, молитвою, працею і благодійництвом!

Разом до Перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора