Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ми українці – вільний і незламний народ

Дата: 06.12.2023 14:15
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

6 грудня, в день ухвалення 1991 року Закону України «Про Збройні сили України», українці відзначають державне свято – День Збройних Сил України – свято справжньої мужності, героїзму і відваги.

 

В рамках Стратегії національно-патріотичного виховання на 2020-2025 роки до Дня Збройних Сил України в Монастирищенській публічній бібліотеці організовано зустріч «Збройні Сили України – захисники і опора країни» з ветераном російсько-української війни, старшим сержантом Олександром Грицаєм для  здобувачів освіти Монастирищенського професійного ліцею. Наш гість розповів юнацтву свою історію служби, коли з початком повномасштабного вторгнення відразу повернувся з Польщі (де працював на той час) в Україну, участь в бойових діях на Харківщині, Донеччині, Луганщині, важке поранення. З великою увагою слухали хлопці розповіді військовослужбовця, ставили питання, ділились історіями своїх рідних, які теж захищають нашу країну сьогодні. Хвилиною мовчання вшанували всіх загиблих наших Героїв, подякували нашому мужньому Воїнові за захист і мужність. Такі захисники, як пан Олександр – приклад самовіданного служіння своєму народу, любові до України та справжнього патріотизму. Ми бажаємо йому міцного здоров’я, довгих років життя в мирній процвітаючій Україні!

Вітаємо з святом всіх доблесних і хоробрих чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають нашу рідну Україну від окупанта. Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися додому цілими і неушкодженими, і принести із собою Перемогу!

Віримо в Збройні сили України, бо ви – найкращі!

Слава ЗСУ!

Слава Україні!

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора