Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фінська благодійна організація Kalyna - Finland Ukraina Ostrobotniia Kalyna rf продовжує допомагати медичній галузі Монастирищини

Дата: 06.12.2023 15:01
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Вчергове представник Finland Ukraina Ostrobotniia Kalyna rf у Монастирищі Віталій Боровик передав медичне обладнання до КНП «Монастирищенська багатопрофільна лікарня» від благодійної організації. А саме: п’ять електрично-реабілітаціїних багатофункціональних ліжок, вертикалізатор, штативи для крапельниць, ходунки на колесах, два стільці-туалети і поручні для туалетної кімнати.

 Оформленням всіх дозвільних документів на ввіз благодійної допомоги в Україну займалась Церква Адвентистів Сьомого Дня Монастирища, які постійно допомагають «Калині» в доставці благодійної допомоги по Україні. А доправили обладнання від польського кордону до нашого міста власним транспортом монастирищани Сергій Бабій та Сергій Борисенко.

 Як зазначив директор багатопрофільної лікарні Ігор Григоренко, дане медичне обладнання використовуватиметься у стаціонарних відділеннях лікарні та значно покращить якість надання медичних послуг пацієнтам.

 Дякуємо нашим друзям із Finland Ukraina Ostrobotniia Kalyna rf та особисто Олені Гальченко, її фінським колегам-засновникам «Калини» і Віталію Боровику, а також Церкві Адвентистів Сьомого Дня, її пастору В’ячеславу Казакову та підприємцям Сергію Бабію і Сергію Борисенку за підтримку та допомогу медичній галузі громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора