Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З нагоди Дня місцевого самоврядування підведено підсумки конкурсу «Найкращий населений пункт із благоустрою»

Дата: 08.12.2023 11:20
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

В цьому році, за ініціативи міського голови Олександра Тищенка, з метою поліпшення благоустрою населених пунктів, підвищення рівня громадської свідомості широких верств населення та створення умов, сприятливих для життєдіяльності територіальної громади, з 1 березня по 1 листопада 2023 року вперше проводився  конкурс із благоустрою «Найкращий населений пункт», який відтепер проводитиметься щорічно.

 

Конкурсна комісія високо оцінила роботу всіх жителів громад-учасників конкурсу, відзначила їх системне і дбайливе господарювання, благоустрій садиб, вулиць, громадських місць та наполегливе бажання досягати потрібного результату у розвитку свого краю як вияв поваги до себе і до людей.

Міський  голова  Олександр Тищенко  подякував усім, без винятку, громадам. Однак переможців таки встановили: 1 місце – Коритнянський старостинський округ, 2 місце – Бачкуринський, Княжекриницький, Копіюватський, Леськівський старостинські округи, 3 місце – Новоміський, Халаїдівський, Сатанівський, Івахнянський старостинські округи, старостам яких міський голова  вручив цінні подарунки. Також всі старостинські округи отримали заохочувальні призи. Окремими подяками та призами були відзначені жителі  с.Тарнава ( помічник міського голови Діана Видаєва), с.Сарни (помічник міського голови Леонід Басовський), с.Шарнопіль  (помічник міського голови Юрій Кабан).

«Висловлюю подяку старостам, помічникам міського голови та  усім жителям громади, що не стояли осторонь, за взаєморозуміння, підтримку та активну участь в  проведенні заходів з благоустрою територій.  Усім, хто не залишився байдужим до цієї доброї та суспільно-корисної справи. Хто знайшов для цього час, доклав власних зусиль для поліпшення стану довкілля, благоустрою  нашої громади,  які  не шкодували сил для виконання хоча й важкої, та все ж посильної і у підсумку – приємної для кожного чистотою й охайністю – місії», - зазначив міський голова Олександр Тищенко.

Всі технічні засоби, інструменти та інвентар, отримані в якості призів, в подальшому будуть використовуватися жителями населених пунктів  громади для наведення належного санітарного стану територій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора