Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадський бюджет 2023: благоустрій прибудинкової території по вул. Богдана Хмельницького, 2

Дата: 04.12.2023 16:30
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

Оновлення елементів благоустрою та покращення прибудинкової території по вул. Богдана Хмельницького, 2 для забезпечення комфортних умов проживання – ще один із проєктів-переможців у рамках Програми «Громадський бюджет (бюджет участі) Монастирищенської міської територіальної громади на 2023-2025 роки».

Автор проєкту – Тамара Федчук разом із сусідами зорганізувалися, щоб осучаснити прибудинкову територію та покращити місце відпочинку для дорослих та дітей на дитячому майданчику.

У рамках реалізації проєкту біля під’їздів житлового будинку по вул. Богдана Хмельницького, 2 було здійснено заміну елементів благоустрою – лавочок та урн. Також на дитячому майданчику з’явився стіл із лавочками.

Усі додаткові необхідні матеріали для встановлення даних елементів благоустрою були придбані жителями.

Так, мешканці будинку об'єдналися задля того, щоб навести лад у своєму подвір'ї й отримати сучасні, зручні елементи благоустрою.

Міський голова Олександр Тищенко ознайомився з реалізацією проєкту та подякував усім причетним до реалізації бюджету участі. Олександр Михайлович зазначив, що завдяки спільній співпраці із жителями громади, активному голосуванню громадян реалізовані важливі та корисні пропозиції для міста.

Міський голова, також, підкреслив, що Громадський бюджет – це дієвий інструмент для цілеспрямованих та активних людей громади, це хороша можливість реалізовувати свої креативні ідеї для свого населеного пункту коштом міського бюджету. У цьому році він запроваджується вперше, але є впевненість у тому, що бюджет участі надалі буде користуватися більшою популярністю.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора