Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадський бюджет 2023: створення сучасного спортивного майданчика в селі Івахни

Дата: 01.12.2023 15:40
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

Новий багатофункціональний спортивний майданчик поблизу Івахнянського закладу загальної освіти по вул. Перемоги, 26 вдалося створити у рамках програми «Громадський бюджет (бюджет участі) Монастирищенської міської територіальної громади на 2023-2025 роки».

Автору проєкту – директору Івахнянського ЗЗСО Аллі Кравчук за підтримки місцевих жителів, які активно голосували й вивели проєкт у переможці, вдалося створили чудове місце для цікавого проведення часу та занять спортом, як під час уроків, так і у інші дні.

У рамках реалізації проєкту територію було облагороджено, обгороджено з усіх сторін сіткою висотою 2 м. Тут облаштовано сучасний спортивний майданчик з волейбольним полем та встановлено різні вуличні тренажери. Також здійснено освітлення спортивного майданчика.

Встановлення та облаштування майданчика забезпечить створення належних умов для занять фізичною культурою та спортом підростаюче покоління у Івахнах, адже дотепер населений пункт не мав такого місця для занять спортом.

Нині популяризація спортивного дозвілля серед молоді є невід’ємною частиною освітнього процесу. Це свідчить про те, що наша нація прагне до досконалості, вірить у свої сили, перемогу та тренує впевненість і витримку.

Міський голова Олександр Тищенко відвідав спортивний об’єкт, поспілкувався із вчителями закладу й відзначив, що, попри важкі часи, вдалося реалізувати проєкт для заняття дітей спортом. «Я побачив гарний результат спільних прагнень. Створення та розбудова спортивної інфраструктури навіть у маленьких населених пунктах – це вимога часу. Це також дозвілля наших дітей, популяризація спорту та здорового способу життя. Тому дякую усім причетним!» – сказав Олександр Михайлович під час зустрічі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора