Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадський бюджет 2023: облаштування спортивно-ігрового майданчика біля Новоміського будинку культури

Дата: 30.11.2023 12:55
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

Цього року у Монастирищенській громаді вперше реалізовувалася програма «Громадський бюджет (бюджет участі)». Одним із проєктів-переможців став проєкт із облаштування спортивно-ігрового майданчика біля Новоміського будинку культури по вул. Маяковського, 2 у селі Нове Місто. За результатами голосування проєкт набрав 133 голоси й зайняв друге місце. Автор і ідейний натхненник проєкту – місцева жителька Надія Томченко.

У рамках проєкту майданчик для відпочинку біля міського будинку культури було доповнено новим інвентарем. Зокрема, на дитячому майданчику розміщено кругову карусель та гойдалку на пружині «Мотоцикл», а на спортивному – тренажер вуличний для розводу ніг, тренажер «Маятник» та смугу перешкод між деревами. Загалом створено умови, щоб батьки разом із дітьми могли проводити час на свіжому повітрі, активно займатися спортом та відпочивати, популяризувати здоровий спосіб життя.

Проєкт спрямований на формування соціально-комунікативних, творчих, організаторських навичок дітей, прищеплення і формування навичок здорового способу життя дітей та дорослих. Зменшення залежності дітей, підлітків від гаджетів та соціальних мереж.

Днями міський голова Олександр Тищенко відвідав об’єкт, ознайомився з реалізацією проєкту та поспілкувався з його автором. Також, Олександр Михайлович подякував усім причетним до реалізації бюджету участі й відзначив, що цей об’єкт дозволить покращити соціальну ситуацію в селі Нове Місто і позитивно вплине на виховання дітей, які відтепер мають місце для змістовного дозвілля.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора