Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо до участі у Громадському бюджеті

Дата: 09.05.2023 16:40
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

Сьогодні, 9 травня, відбулося перше засідання Координаційної ради з питань громадського бюджету (бюджету участі) в Монастрищенській міській територіальній громаді. Нагадаємо, з 01 травня у Монастрищенській громаді розпочався прийом заявок на участь у конкурсі проєктів у рамках Програми «Громадський бюджет (бюджет участі) Монастирищенської міської територіальної громади на 2023-2025 роки».

Під час засідання було обрано голову та секретаря Координаційної ради. Так, присутні головою Координаційної ради обрали заступника міського голови Олега Недогоду, а секретарем – начальника відділу економічного розвитку, інвестицій, житлово-комунального та сільського господарства Ольгу Баллу.

Також, присутні були коротко ознайомлені із умовами участі у програмі «Громадський бюджет». Зокрема, щоб стати учасником конкурсу достатньо заповнити заявку та зібрати 15 підписів від мешканців громади, які готові підтримати проєкт на відкритому голосуванні. Бюджет конкурсу: 500 тис. грн. Кінцевий термін подання заявок: 30 травня 2023 року.

Детальніше ознайомитися з умовами участі можна на офіційному сайті Монастирищенської міської ради за посиланням :

https://monastyrysche-gromada.gov.ua/gromadskij.../....

Телефон для довідок (04746) 2-23-79 (фінансове управління).

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора