Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Родині загиблого Захисника Миколи Мудракова передали посмертний орден Воїна «За мужність»

Дата: 09.01.2024 15:01
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку нашому Герою – солдату Миколі Анатольовичу Мудракову із Копіювати, відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського №262/2023, посмертно присвоєно орден «За мужність» ІІІ ступеня.

Сьогодні, у перші роковини загибелі Захисника, заступник міського голови Олег Недогода разом із старостою Копіюватського старостинського округу Василем Подолянюком, працівниками старостату і рідними загиблого Воїна відвідали могилу Миколи Анатолійовича, де поклали квіти та вшанували світлу пам’ять Захисника хвилиною мовчання.

Також Олег Недогода спільно з т. в. о. начальника четвертого відділу Уманського РТЦК та СП Олегом Захаренком передали дружині Героя орден «За мужність». Олег Федорович від імені міського голови Олександра Тищенка та мешканців громади висловив співчуття родині Воїна та подякував за неоціненну жертву, яку у цій війні довелось їм понести.

Микола Мудраков багато вклав у наближення нашої Перемоги. Своїми діями, своїм життям врятував мільйони мирних українців від озвірілих російських окупантів. Служив у складі аеромобільного батальйону військової частини А4355 стрільцем-санітаром. Брав участь у боях на найгарячіших ділянках фронту. 9 січня 2023 року поблизу населеного пункту Соледар Донецької області, під час чергового ворожого танкового обстрілу, наш хоробрий Захисник загинув. Та його ім’я, як імена сотні тисяч хоробрих Воїнів, живе та житиме вічно у наших серцях і пам’яті.

 Низький уклін і вічна, світла пам’ять безсмертному подвигу Героя Миколи Мудракова!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора