Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тренінг для безробітних "Ментальне здоров'я: ключ до стабільності та самореалізації»

Дата: 01.03.2024 12:00
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

У сучасному світі питання ментального здоров'я стає все більш актуальним, особливо для тих, хто стикається з безробіттям. З метою підтримки та надання корисної інформації Монастирищенське управління Уманської філії Черкаського ОЦЗ провадить у своїй роботі спеціальний тренінг для безробітних "Ментальне здоров'я: ключ до стабільності та самореалізації».

Сьогодні психолог Олеся Борець поділилася корисними порадами та стратегіями, які допоможуть подолати стрес, зберегти психічне здоров'я та знайти внутрішню міць у періоди невизначеності, а саме: як ефективно впоратися зі стресом та тривогами під час безробіття, де знайти допомогу та ресурси для підтримки ментального здоров'я, як використовувати час безробіття для особистого зростання та розвитку навичок.

Участь у подібних заходах є безкоштовною та доступною для всіх зацікавлених. Тому скористайтесь можливістю отримати нові практичні знання чи необхідну інформацію для збереження свого ментального здоров’я. З графіком проведення заходів можна ознайомитись звернувшись до Монастирищенського управління Уманської філії Черкаського ОЦЗ або за телефоном 0963508848.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора