Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про публічний договір приєднання

Дата: 06.03.2024 09:20
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

      У зв’язку з набранням чинності Закону України «Про управління побутовими відходами», який визначає правові, організаційні та економічні засади діяльності у сфері управління відходами та у відповідності до пункту 24 Правил надання послуги з управління побутовими відходами, що затверджені постановою Кабінету Міністрів України № 835 від 08.08.2023 року, встановлено, що послуги надаються споживачеві згідно з умовами договору, що укладається відповідно до типових договорів про надання послуги з управління побутовими відходами відповідно до статей 13 і 14 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», зокрема шляхом укладення індивідуального договору (публічний договір приєднання).

       Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги»  такі договори вважаються укладеними, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або на веб-сайті виконавця послуги співвласники багатоквартирного будинку та власники індивідуального (садибного) житлового будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з виконавцем комунальної послуги.

Керуючись статтями 633, 634, 641, 642 Цивільного кодексу України, комунальне підприємство «Монастирищенське виробниче управління житлово-комунального господарства», як виконавець комунальних послуг з управління побутовими відходами на території Монастирищенської міської територіальної громади» публікує цю публічну пропозицію (оферту) про укладення Публічного Договору приєднання про надання послуги з управління побутовими відходами.

 

ТИПОВИЙ ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ДОГОВІР
про надання послуги з управління побутовими відходами

      Фактом приєднання споживача до умов індивідуального договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір.

           У зв’язку з тим, що даний Договір є договором приєднання, його умови не підлягають узгодженню зі стороною, що приєднується (споживачем).

           Споживач та Виконавець  (КП «М ВУЖКГ»), набувають всіх прав та обов'язків за відповідним Договором та несуть відповідальність за їх невиконання (неналежне виконання) згідно з умовами Договору та чинним законодавством України.

Дія даного Договору розповсюджується на споживачів – власників (співвласників, користувачів) житлових та нежитлових приміщень, інших об’єктів нерухомого майна в багатоквартирному будинку (в т.ч. гуртожитки), а також для власників (користувачів) індивідуальних (садибних) будинків, яким надаються послуги з управління побутовими відходами, згідно графіків вивезення побутових відходів на території м. Монастирище, с. Нове Місто, с.Летичівка, с. Аврамівка.

Звертаємо увагу, що при виникненні будь яких питань (корегуванні кількості осіб за певним місцем проживання, уточнення розміру нарахувань та іншого), звертатися в КП «М ВУЖКГ» за адресою: м. Монастирище, вул. Санаторна, 7, вул. Соборна, 109 (технічний відділ) або за тел. 067-408-21-98.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора