Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Державні програми підтримки роботодавців - в дії!

Дата: 08.03.2024 09:00
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Порошкове покриття – це сучасний метод, який дозволяє фарбувати чи покривати матеріали та готові вироби з металу.

Завдяки державним програмам підтримки роботодавців, що реалізуються за сприяння служби зайнятості наші підприємці мають змогу не зупинятися на досягнутому та впроваджувати нові технології у розвиток власного бізнесу, водночас створюючи нові робочі місця.

Нещодавно начальник Монастирищенського управління Уманської філії обласного центру зайнятості Олена Гусєва та начальник відділу взаємодії з роботодавцями Віта Рибчинецька провели робочу зустріч з переможцем програми єРобота, «Власна справа» Русланом Крамаренком.

З 2011року Руслан займається підприємницькою діяльністю, але зараз вирішив спробувати себе у іншому напрямку, а саме у сфері порошкового фарбування.  Це альтернатива рідкому фарбуванню, яка значно спрощує технологію та час нанесення. Важливою перевагою є те, що можна фарбувати будь-які поверхні, що складаються із металевих та алюмінієвих елементів.

За грантові 250 тис. грн..  Руслан Крамаренко  придбав електростатичну установку, яка призначена для нанесення порошкових покриттів за допомогою методу електростатичного напилення у промислових умовах.

Під час зустрічі фахівці служби зайнятості акцентували увагу на співпраці щодо пошуку працівників, організації стажування на робочому місці та наданні окремих компенсацій за працевлаштування безробітних громадян.

Бажаємо, щоб подальша співпраця зі службою зайнятості на умовах партнерства стала запорукою вдалого розвитку бізнесу.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора