Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нагороджений посмертно: орден «За мужність» ІІІ ступеня передали мамі загиблого Героя солдата Володимира Дзіруна

Дата: 12.03.2024 12:29
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

Високу державну нагороду встановлено Указом Президента України Володимира Зеленського №698/2023: за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку.

Сьогодні державну нагороду міський голова Олександр Тищенко спільно з начальником 4-го відділу Уманського РТЦК та СП Олегом Скічко мали за честь передати мамі загиблого Героя Володимира Дзіруна Олені Степанівні.

Про таких, як Володимир, кажуть: людина-кремінь, людина слова, справжній друг, не залишить, не підведе, не дасть упасти. Ця нагорода ще раз підтверджує слова: Герой для України, Герой для родини, Герой для кожного з нас…

Початок повномасштабного російського вторгнення застав Володимира Дзіруна, уродженця села Коритня, під час проходження строкової військової служби. Володимир, не вагаючись, відразу заключив контракт із ЗСУ і з лютого 2022 року став на захист родини та Батьківщини від російської орди. У свої 20-ть наш Герой був командиром десантно-штурмового відділення. З гідністю і честю виконував свій військовий обов’язок. Він вірив у Перемогу, відважно протистояв ворогу до останнього подиху. 15 червня 2023 року, виявивши стійкість і мужність, загинув смертю хоробрих під час виконання військового обов’язку.

Володимир Дзірун став наймолодшим Героєм Монастирищини, який приєднався до Небесного Легіону. Він назавжди залишиться в наших серцях, буде прикладом для інших. Шлях мужності та незламності, прокладений Володимиром, завжди залишиться символом вірності українському народу. Його хоробрі вчинки будуть викарбувані в історії України та нашої громади.

Пам'ятаймо про подвиги українських Воїнів! Про цінність внеску в Перемогу наших земляків! Гідно шануймо й щохвилини дякуймо полеглим жителям громади – Захисникам за життя в рідних домівках та захист держави.

Героям України честь і вічна слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора