Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжуємо співпрацю із бізнесом

Дата: 12.03.2024 15:50
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

Днями начальник Монастирищенське управління Уманської філії Черкаського ОЦЗ Олена Гусєва провела робочу зустріч з роботодавцем Валентиною САЛІЙ. Вона вже багато років на ринку праці у сфері оптово-роздрібної торгівлі переважно продуктами харчування  .

 Досвідченість та чітка стратегія дозволяє масштабувати бізнес та виходити на нові проекти, цим самим створюючи нові робочі місця та забезпечуючи роботою не лише жителів нашої громади, а й внутрішньо переміщених осіб.

 Зі службою зайнятості Валентина тісно співпрацює з перших днів започаткування бізнесу, і сьогодні для неї – це запорука надійного партнерства в напрямку укомплектування штату кваліфікованим персоналом, можливості отримання підтримки держави у вигляді компенсацій за працевлаштування осіб, що перебувають у статусі безробітного за певними категоріями.

 Під час зустрічі акцентували увагу на урядовій програмі єРобота «Власна справа», Валентина зацікавилась ідеєю розширення та розвитку бізнесу, адже це реальна фінансова підтримка для реалізації нових напрямків та ідей не лише на території Монастирищенської громади, а й за її межами.

Бажаємо вдалого розвитку та втілення нових проектів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора