Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся семінар на тему "Ментальне здоров'я"

Дата: 22.03.2024 14:59
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

Сьогодні психолог Монастирищенського управління Уманської філії Черкаського обласного центру зайнятості Олеся Борець провела семінар на тему "Ментальне здоров'я".

Такі заходи проводяться в службі зайнятості систематично і є частиною Всеукраїнської програми ментального здоров'я, яка спрямована на підтримку та збереження психічного благополуччя у нашому суспільстві.

Підтримка ментального здоров'я наших громадян, особливо тих, хто шукає роботу, має величезне значення. Вона не лише покращує їхнє самопочуття та емоційний стан, а й дарує шанс на успішну адаптацію на ринку праці та досягнення кар'єрних цілей.

Під час семінару психолог ділилася важливими знаннями та навичками з учасниками, щоб допомогти їм зміцнити своє психічне здоров'я та підготуватися до нових викликів. Ця ініціатива не лише дозволяє поглибити розуміння профілактики та підтримки психічного здоров'я, а й надає безцінні інструменти та рекомендації для наших безробітних у подоланні труднощів та стресових ситуацій.  

Ми продовжуємо працювати над ініціативами, спрямованими на підтримку та розвиток наших громадян у сфері зайнятості!

Впевнені, що спільними зусиллями ми зможемо надати нашим безробітним максимальну підтримку та допомогу на шляху до їхнього успішного працевлаштування.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора