Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Арт-терапевтичні заняття для дружин військових

Дата: 22.03.2024 20:24
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

Дружина військового – це про реальне сьогодення багатьох із нас. Тим, хто на війні, вкрай важливо отримувати емоційну підтримку від рідних. Та для тих, хто підтримує, чекає, переживає, теж потрібно поповнювати власні ресурси, моніторити власний стан і відновлювати здатність опиратись обставинам.

 Задля цього фахівці Відділ соціальної політики та охорони здоров'я Монастирищенської м/р за підтримки голови обласної ГО "Чужих бід не буває" Івана Полудня у партнерстві з Фонд "МХП-Громаді" організували арт-терапевтичні заняття, які для дружин військових із задоволенням проводить сертифікований арт-коуч з нейрографіки Руслана Кириленко (Ruslana Kyrylenko).

 Тож, вже вдруге в легкій, теплій атмосфері з невимушеною бесідою пройшов черговий майстер-клас з нейрографіки, який не лише емоційно розвантажив учасниць заходу, а й подарував приємні враження. Також, в гарній, позитивній атмосфері провели вечір і їхні дітки. Для малечі педагоги БДЮТ Монастирище підготували різноманітну розважальну програму з майстер-класами та казковою вікториною.

 Запрошуємо дружин військовослужбовців долучатися до наступних занять, попередньо записавшись за тел. 068-513-03-37.

 Дякуємо, дорогі жінки, за вашу силу бути надійною опорою для Воїнів!

Дякуємо кожному Захиснику та кожній Захисниці за можливість жити та працювати!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора