Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні споживачі комунальних послуг КП «М ВУЖКГ»!!!

Дата: 28.03.2024 08:30
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

Шановні споживачі комунальних послуг КП «М ВУЖКГ», з 01 квітня 2024 року вводиться плата за абонентське обслуговування.

Відповідно до п.11 ч.1 ст.1 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», плата за абонентське обслуговування - це платіж, який споживач сплачує виконавцю комунальної послуги за індивідуальним договором про надання комунальних послуг для відшкодування витрат виконавця, пов’язаних з укладенням договору про надання комунальної послуги, здійсненням розподілу обсягу спожитих послуг між споживачами, нарахуванням та стягненням плати за спожиті комунальні послуги, обслуговуванням та заміною вузлів комерційного обліку води (у разі їх наявності у будівлі споживача), а також за виконання інших функцій, пов’язаних з обслуговуванням абонентів.

Абонентська плата нараховується щомісячно, у фіксованому розмірі, з розрахунку на один особовий рахунок, незалежно від кількості мешканців в квартирі/приватному будинку та кількості спожитих послуг.

З 01.04.2024 року (згідно наказу по підприємству № 12-аг від 29.02.2024 р. «Про затвердження розміру плати за абонентське обслуговування послуг централізованого водопостачання, централізованого водовідведення, управління побутовими відходами, які надаються споживачам за індивідуальними договорами») плата за абонентське обслуговування становить: 

  1. з централізованого водопостачання в розмірі 9,59 грн. (з ПДВ) для мешканців багатоквартирних будинків, індивідуальних житлових будинків, фізичних і юридичних осіб (без обслуговування та заміни вузлів комерційного обліку).
  2. з централізованого водовідведення в розмірі 15,31 грн. (з ПДВ) для мешканців багатоквартирних будинків, індивідуальних житлових будинків, фізичних і юридичних осіб.
  3. з управління побутовими відходами в розмірі 6,91 грн. (з ПДВ) для мешканців багатоквартирних будинків, індивідуальних житлових будинків, фізичних і юридичних осіб.

З метою зменшення витрат споживачів на сплату комісії за послуги фінансових установ при оплаті рахунків, встановлено порядок при якому кошти за абонентське обслуговування і послуги централізованого водопостачання, централізованого водовідведення приймаються на один банківський рахунок. В разі не повної оплати, першочергово розноситься оплата за абонентське обслуговування, а потім платіж розподіляється на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, управління побутовими відходами.

Для зручності споживачів, плата за абонентське обслуговування буде виведена в єдиній квитанції окремим рядком.

Адміністрація КП «М ВУЖКГ»

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора