Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зробимо нашу громаду чистою разом!!!

Дата: 29.03.2024 10:30
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

З 1 квітня по 31 травня 2024 року у Монастирищенській громаді проходитиме щорічна акція з благоустрою «За чисте довкілля». Проведення щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» у громаді стало доброю традицією, що відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища громади.

З настанням весни з’являється бажання бачити місто, селище та села чистими і охайними, які так потребують нашого з вами піклування та бережливого ставлення. Тому, звертаємося до власників закладів торгівлі, підприємств, установ та організацій всіх форм власності, жителів громади провести санітарне прибирання та благоустрій прилеглих і закріплених за вами територій. Долучіться до весняного двомісячника благоустрою та санітарної очистки, який традиційно проходить у рамках щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля». Не будьте осторонь проблеми чистоти та благоустрою – наведіть порядок на прилеглих та закріплених за вами територіях!

Всі жителі громади повинні розуміти, що чистота залежить від кожного з нас. Тому, просимо Вас подбати про чистоту навколо себе, не бути сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашої громади!

Давайте зробимо гарну справу разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора