Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На території Монастирищенської громади продовжуються роботи з благоустрою населених пунктів

Дата: 10.04.2024 17:06
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

У рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та весняного двомісячника з благоустрою помічник міського голови в селі Тарнава Діана Видаєва спільно з працівниками міської ради, фельдшерського пункту та будинку культури активно працюють, щоб їхній населений пункт був красивим і охайним.

 Тож, прибравши минулорічне листя, сміття, яке назбиралося за зиму, упорядкувавши всі клумби та виконавши інші роботи, у Тарнаві стали до вапнування. Зокрема, сьогодні було провапновано  паркан, бордюри, електроопори, дерева в центрі села.

 Завдяки злагодженій роботі та спільному бажанню жити у чистім і затишнім селі усім, хто так старанно працював, вдалось досягнути бажаного результату, хоча Діана Видаєва зазначає, що роботи ще вистачає, ще є над чим працювати.

 Шановні жителі громади, приєднуйтесь до прибирання та покращуйте свої населені пункти!

 Звертаємося до власників закладів торгівлі, підприємств, установ та організацій всіх форм власності також провести санітарне прибирання та благоустрій прилеглих і закріплених за вами території. Долучіться до весняного двомісячника благоустрою та санітарної очистки, який традиційно проходить у рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля». Не будьте осторонь проблеми чистоти та благоустрою – наведіть лад на прилеглих та закріплених за вами територіях!

Тільки спільними зусиллями ми можемо навести лад, коли кожен із нас проявлятиме громадянську свідомість!

 Чистота і благоустрій нашої громади повинні бути справою честі всіх її жителів! Чепурні та уквітчані господи, охайні будинки, чисті й затишні вулиці, доглянуті храми й пам'ятники, квітучі сади, впорядковані могили – такий повинен бути результат нашої спільної роботи.

 Тому що саме з цього розпочинаються почуття великого патріотизму та національної гідності!

 Громада – це кожен житель! Працюємо разом задля майбутнього своєї країни!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора