Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Улюблена КНИГА завжди поруч

Дата: 11.04.2024 14:50
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

      Книга – неоціненний скарб, подарований нам попередніми поколіннями. І навіть зараз, коли у кожному домі є комп'ютер і телевізор, КНИГА залишається незмінним другом і помічником, допомагає пізнати світ, розширює кругозір, вчить добру і справедливості.

ДИТЯЧА КНИГА – це беззвучний наставник покоління, предмет історії, культури. Відомо, що все найважливіше в людину вкладається ще в її дитинстві. Дуже важливо, читати в ранньому віці "потрібні книжки", тому що для дитини книжка – це іграшка, але яка захоплює і навчає.

     Сьогодні бібліотека для дітей радо зустрічала учнів 1-Б класу ліцею «Ерудит», вчитель Ніна Володимирівна Грицаюк. Разом з бібліотекарем діти подорожували країною КНИГИ, дізналися про історію дитячої книги зі стародавніх часів до сьогодення. Почули корисні поради про бережливе ставлення до КНИГИ. На завершення зустрічі діти обрали книги для читання вдома!

  Навчаючи дітей любити читати, ми виховуємо громадян України, даємо їм нові знання. Наша бібліотека – це бібліотека для дітей і разом з дітьми. Кожен хто до нас завітає обов'язково віднайде свою КНИГУ!

     Дякуємо за співпрацю! Чекаємо в бібліотеці!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора