Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Із засідання виконкому

Дата: 24.04.2024 12:50
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

Сьогодні, 24 квітня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Монастирищенської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Олександра Тищенка.

 

Згідно плану роботи виконавчого комітету міської ради члени виконкому заслухали та обговорили  питання  щодо утворення вишкільного наметового табору «Гарт» на базі Монастирищенського ліцею «Обдарованість» Монастирищенської міської ради; затвердження переліку об’єктів приєднаного теплового навантаження системи опалення споживачів, теплову енергію яким надає КП «Теплокомуненерго» м. Монастирище; утворення робочої групи з питань підготовки об’єктів комунального майна Монастирищенської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років; визначення КП «МВУЖКГ» виконавцем послуги з управління побутовими відходами;  схвалення звіту про виконання бюджету Монастирищенської міської територіальної громади за І квартал 2024 року; схвалення змін до бюджету Монастирищенської міської територіальної громади на 2024 рік.

 

Окрім цього, було розглянуто питання юридичного відділу, відділів містобудування та архітектури, комунального майна та господарської діяльності, служби у справах дітей і земельні питання.

 

Після детального обговорення членами виконавчого комітету одноголосно було підтримано відповідні рішення.

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора