Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У рамках двомісячника з благоустрою у селі Владиславчик Шарнопільського старостинського округу активно проводяться роботи з весняного прибирання населеного пункту

Дата: 26.04.2024 12:00
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

Зокрема, у центральному парку було обрізано гілля та зрізано аварійні дерева. До прибирання парку, проявивши свою громадську позицію, охоче долучилися юні мешканці села. Діти завзято зібрали всі гілочки та поскладали їх на купи для подальшої утилізації. В той же час чоловіки облаштували зону відпочинку для дітей на сільському стадіоні встановили стійки для волейболу та гойдалку (перемістивши її в інше місце та надійно забетонувавши опори).

 Зазначимо, що стійки для волейболу надав помічник міського голови в селі Владиславчик Микола Гунько, а сітку – місцеві діти, які і стали головними ініціаторами облаштування волейбольного поля.

 Громадська позиція юних мешканців Владиславчика, їхнє прагнення покращити свій населений пункт заслуговують на повагу та вдячність!

 Безмежно дякуємо всім, хто не залишається байдужим до суспільно-корисної справи, хто знаходить час і докладає власних зусиль для поліпшення стану довкілля та благоустрою території!

 Громада – це кожен житель! Тож, благоустрій її території в належному стані залежить від усіх нас, її мешканців.

 Цінувати працю інших, докладати власних зусиль для підтримки чистоти й порядку у громаді – головна запорука процвітаючої Монастирищини! Будьмо взаємокрасивими! Працюємо для майбутнього своєї країни!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора