Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Народний аматорський хор "Надвечір’я" взяв участь в обласному концерті-зустрічі "Зустріч друзів"

Дата: 26.04.2024 12:42
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

25 квітня 2024 року відбувся обласний концерт-зустріч аматорських хорових колективів ветеранів праці “Зустріч друзів” в приміщенні Ватутінського міського Палацу культури, в якому взяв участь народний аматорський хор "Надвечір’я" Монастирищенського міського будинку культури Монастирищенської міської ради.

Для колективу участь в цьому заході стало важливим звітом наполегливої роботи упродовж року. В концерті взяли участь 11 самодіяльних колективів не лише з близьких до Ватутіно регіонів, а навіть - високопрофесійний хоровий колектив із Чорнобая, яким тривалий час керує В.Нестеренко, Заслужений працівник культури України, відомий композитор.

Колектив «Надвечір’я» (худ. кер. Катерина Бульба, акомпаніатор Олександр Наказний) успішно виконав пісні: «Летять коні на Вкраїну» (муз.М.Плашкевича, сл.Н.Шаварської) та «Дума про землю» (муз. В.Верменича, сл.М.Сома).

Концерт проходив у атмосфері тепла та доброзичливості, щирої радості від зустрічі з давніми друзями, схвалення кожного номера гучними оплесками. Цьому не завадило навіть те, що концертна програма тричі переривалася сигналами повітряної тривоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора