Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У дитячому парку розпочали реконструкцію 🤾дитячого майданчика

Дата: 26.04.2024 15:13
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

Улюблені місця розваг для всіх малюків – дитячі майданчики. Час від часу вони потребують ретельної перевірки та, за необхідності, – ремонту. Адже безпека дітей − понад усе! За ініціативи міського голови Олександра Тищенка дитячий майданчик у дитячому парку міста Монастирища реконструюють. Роботи із відновлення конструкцій дитячого майданчика здійснюватимуться у кілька етапів.

Перші реконструйовані елементи ігрових майданчиків сьогодні уже були встановлені. Для установки деякого обладнання виконано підготовчі роботи. Наступні комплектуючі працівники фірми підрядника забрали на ремонт та відновлення й встановлять згодом.

Міський голова Олександр Тищенко, як ніхто, розуміє необхідність створення сучасних дитячих ігрових майданчиків, які відповідають вимогам безпеки, належного їх використання для потреб дитячого спорту, створення умов для впровадження здорового способу життя, та працює над створенням затишку та комфорту для малечі.

Принагідно хочемо нагадати про дбайливе та бережне ставлення до майна у громадських місцях нашої громади, в тому числі і до дитячого парку та відновлених дитячих майданчиків!

Просимо батьків бути уважними до своєї малечі та подавати гідний приклад для наслідування.

Сподіваємося, оновлені конструкції дитячих майданчиків не один рік зможуть радувати маленьких відвідувачів та їх батьків!

Давайте будемо берегти та цінувати усе те, що зроблене для краси, зручності та затишку нашої громади!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора