Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Монастирищенському професійному ліцеї відбувся День відкритих дверей

Дата: 01.05.2024 18:46
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

Уже стало доброю традицією 1 травня запрошувати на День відкритих дверей усіх бажаючих, хто хоче заглянути за куліси життя до Державного навчального закладу «Монастирищенський професійний ліцей» та уже з вересня долучитися до дружної ліцейської родини.

На захід завітали заступник міського голови Зоряна Заворотна та начальник Монастирищенського управління Уманської філії Черкаського ОЦЗ Олена Гусєва.

Для гостей заходу було проведено екскурсію по оснащених сучасним обладнанням класах, майстернях. Учні ліцею презентували на виставці власні вироби, зокрема, металоконструкції, засоби для військових та кондитерські смаколики, майстер-класи, презентацію професій, виставку педагогічних передових технологій викладачів ліцею та сучасного устаткування, на якому сьогодні навчаються учні, опановуючи робітничі професії.

Присутні з цікавістю слухали викладачів та майстрів закладу, відвідали навчальні кабінети, майстерні, лабораторії, навчально-практичний центр зварювання; спробували варити на сучасним зварювальних апаратах, тренажерах, з величезним захопленням та завзяттям гості пробували їздити на автомобілі тощо.

Тут, у закладі, привертає увагу порядок всюди: від аудиторій, до великої прилеглої території. З розумом та практичністю задіяний кожен квадратний метр. Гарно облаштовані та оснащені сучасним обладнанням класи й лабораторії.

Монастирищенський професійний ліцей запрошує всіх бажаючих на навчання за професіями:

  • на базі  класів: кухар, офіціант, бармен,  електрогазозварник, водій автотранспортних засобів категорії «С», тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів;
  • на базі 11 класів: кухар, кравець, електрогазозварник, водій автотранспортних засобів категорії «С».

Також, на базі професійного ліцею проводяться курси з освоєння професій – водій категорії «В», продавець продовольчих/непродовольчих товарів, кухар, електрогазозварник, електрозварник ручного зварювання.

Якщо ви бажаєте здобути престижну професію, проявити себе і розкрити свої таланти, удосконалити свої знання та вміння, цікаво і весело, а головне, корисно проводити вільний час, тоді Монастирищенський професійний ліцей саме для вас!

Віримо в Перемогу! Йдемо до Перемоги! Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора