Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Візит моніторингу та підтримки

Дата: 02.05.2024 11:11
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

МАЛЕНЬКИМИ КРОКАМИ ДО  ВЕЛИКОЇ МЕТИ!

UPSHIFT Ukraine 

Днями в Центрі молодіжних ініціатив «Вільний простір емоційної гармонії» відбулася зустріч команди «ІDEA» ліцею «Успіх» з представницею експертної ради Катериною в межах проєкту UPSHIFT за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та уряду Японії.

Асистентка експертної ради від ЮНІСЕФ завітала до Монастирищенської громади з метою моніторингу та оцінки роботи нашого проєкту, щоб переконатися в успішності реалізації важливих соціальних ініціатив молоді та ефективному використанні фінансових ресурсів.

Під час експертного візиту в молодіжному центрі відбулося обговорення шляхів вдосконалення проєктної ідеї та ефективності рішень для її реалізації, а також майстер-клас «Великоднє диво», до якого активно долучилися здобувачі освіти ліцею «Успіх», учасники команди «ІDEA» з наставником Іриною Возною та асистенткою з моніторингу і оцінки молодіжних проєктів Катериною.

Колектив Центру культури та дозвілля (Марина Демчук, Тетяна Бондарчук) став надійним партнером проактивної молоді, який підтримує різноманітні ідеї та надає можливість здобути нові навички.

Молодіжний центр у Монастирищенькій громаді – це справжній осередок ідей, натхнення та енергії, де завжди відкриті двері для всіх, хто готовий творити для міста, громади та країни.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора