Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Напередодні поминальних днів у Цибулівському старостинському окрузі на кладовищах Цибулева та Антоніни провели генеральне прибирання

Дата: 09.05.2024 15:17
Кількість переглядів: 35

Фото без опису

Зокрема, у селищі Цибулів підсобними працівниками було викошено територію кладовища та ділянку навколо. А прибрати сміття зі звалищ допомогли власною технікою та пальним керівники фермерських господарств Олег Бондаренко (ТОВ «Поділля Агропродукт»), Валерій Безчасний (ФГ «Новий лан») Віталій Квочко (ФГ «РуВіт») та місцеві мешканці Генадій Ситник і Андрій Кравчук, які теж надали пальне та на власній техніці вивозили сміття.

 У селі Антоніна також провели активні роботи із прибирання кладовища. Керівники фермерських господарств Валентина Мусієнко (ФГ «МріяАгро») та В’ячеслав Мусієнко (ФГ «Антонінське») надали пальне та кошти на придбання запчастин і пального, а місцеві мешканці спільно із підсобними працівниками наводили лад. Зокрема, місцевий житель Юрій Дзісь самотужки провів покіс трави на території кладовища.

 Як зазначила в.о. старости Алла Мусієнко, місцеві мешканці та фермери активно, без зайвих вагань відгукнулися на її прохання, і в результаті спільними зусиллями зробили гарну роботу. 🗨️«Велика й щира подяка всім, хто відгукнувся, за вашу підтримку та допомогу, за те, що присвятили свій час такій благородній справі!», – додала Алла Володимирівна.

 Щиро дякуємо кожному, хто підтримав матеріально, надав пальне, свою техніку та знайшов вільний час і здоров’я, щоб допомогти у цій важливій та добрій справі.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора