Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем сім’ї привітали дитячі будинки сімейного типу і прийомні сім’ї громади

Дата: 15.05.2024 17:57
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

Сім’я – це найнадійніша опора та підтримка, від якої залежить, якими людьми ми виростаємо, як сприймаємо світ і відносимося до інших людей, до своєї країни. На жаль, не в усіх є можливість загорнутися в сімейні обійми, відчути материнське тепло та батьківську любов. Але в цім світі є люди з великими серцями та щирими душами, яким болить доля безневинних дітей, котрі опинилися в біді або залишилися без батьківського піклування. Щоб повернути цим дітлахам те, що волею долі відібрало життя – батьківську любов та віру в добро і людяність, вони створюють для них сім’ї.

Тож, сьогодні, 15 травня, з нагоди Міжнародного дня сім'ї заступник міського голови Зоряна Заворотна, директор КЗ "Центр надання соціальних послуг" Монастирищенської міської ради Сергій Шолудько та начальник служби у справах дітей Ірина Бабій від імені міського голови Олександра Тищенка з щирими привітаннями завітали до сімей, які відкрили двері своїх домівок дітям, котрі залишилися без батьківської любові та сімейного піклування. А саме, до дитячих будинків сімейного типу Жанни та Олександра Сомових і Наталії та Олександра Чекманів, прийомних сімей Людмили і Олександра Олійників, Наталії та Максима Гавришів, Ірини та Богдана Кучерів.

 Гості зі словами вдячності, щирої поваги, захвату та підтримки до батьків привітали родини зі святом, вручили подарунки та побажали мирного неба, прихильності долі, здоров’я, взаєморозуміння, взаємоповаги та любові від дітей. Батьки своєю чергою розповіли історії своїх сімей, поділилися здобутками та проблемами.

 Дякуємо, що дали змогу цим дітлахам відчути себе частиною чогось більшого, чогось значущого, чогось теплого та затишного. Дякуємо за любов, яку ви даруєте дітям і, яку вони віддзеркалюють світу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора