Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пізнавальні будні дитячого табору «Веселка»

Дата: 10.06.2024 15:46
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

Оздоровчий табір «Веселка» з цілодобовим перебуванням дітей 1-4 класів продовжує роботу. Тут кожен день – нова дія, нові фантастичні емоції і враження, нові знання, ігри та веселі пригоди!

Повчальною та захопливою для дітей табору стала екскурсія до місцевої пожежної частини. Під час відвідин діти мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити свою уяву про небезпечну роботу рятувальника, способи гасіння пожеж, рятування людей, тварин та майна. Родзинкою зустрічі для малечі було побачити на власні очі устаткування гаража, механізм і будову пожежних машин, оснащення самих автомобілів. Діти з цікавістю ставили безліч запитань рятувальникам, фотографувалися поруч з технікою .

Також змістовно та приємно пройшов "Вечір печеної картоплі в таборі". "Всього два інгредієнти - картопля та сіль, а яка смакота!!!" - так охарактеризували страву діти.

Також, днями дітлахи побували у "Садибі Остапа» в селі Княжа Криниця, де привітна пані Ольга провела майстер-клас з гончарства та квест " Юні археологи".

Неповторні враження та безліч позитивних емоцій отримали всі.

Дякуємо пані Ользі за гостинність та волонтерській організації" Хвиля добра " за надані матеріали для проведення майстер-класу.

Ось так активно, весело та пізнавально проводять час дітки в таборі «Веселка»!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора