Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підтримуємо рідних Захисників і віримо в Перемогу України!

Дата: 26.07.2024 20:04
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

Монастирищенська міська рада за підтримки голови обласної ГО "Чужих бід не буває" Івана Полудня у партнерстві з Фонд "МХП-Громаді" організували черговий арт-терапевтичний майстер-клас з нейрографіки для рідних військовослужбовців.

 Під час чергового заняття жінки разом із арт-коучем Русланою Кириленко перетворювали виведені на папері лінії у шлях до свого внутрішнього «я». І це важливо, адже всі ми звикли жити для інших, а не для себе, робити щасливими всіх, крім себе, і весь час кудись поспішати, не помічаючи життя навколо, але такі наші дії руйнують нас із середини.

 Тож, сьогодні учасниці групи, що вперше долучились до заняття, мали можливість поринути у це неймовірне мистецтво. Руслана Кириленко пояснила їм основи техніки, а потім із іншими учасниками групи вони, з допомогою коуча, створили свої перші унікальні роботи.

 На завершення майстер-класу, як зазвичай, аналізували свої роботи розкривали символіку малюнків, з'ясовували, як кожна лінія та кожен колір, що мають унікальне значення, відображають їхні особистісні орієнтири та підсвідомі бажання.

 Ми пишаємося кожною, хто наважився поглянути під поверхню звичайного малювання і відкрити для себе потужний інструмент для особистісного зростання.

 Дякуємо, дорогі жінки, за вашу силу бути надійною опорою для Воїнів!

Дякуємо кожному Захиснику та Захисниці за можливість жити та працювати!

 Запрошуємо дружин військовослужбовців долучатися до наступних занять, попередньо записавшись за тел. 096-753-54-77.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора