Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Порядок денний засідання постійної комісії з питань місцевого самоврядування, депутатської діяльності, гласності та законності

Дата: 17.10.2024 16:00
Кількість переглядів: 7

                                                                                                                ПРОЄКТ

Порядок денний засідання  постійної комісії з питань місцевого самоврядування, депутатської діяльності, гласності та законності

  1. Про обрання заступника голови та секретаря постійної комісії.

ПОГОДЖЕННЯ ПИТАНЬ ПОРЯДКУ ДЕННОГО 20 СЕСІЇ

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 №3-22/VIII «Про затвердження Регламенту Монастирищенської міської ради».

Доповідає:Шамрай Наталія Степанівна - секретар міської ради

  1. Про затвердження Програми розвитку туризму в Монастирищенській міській територіальній громаді на 2024-2027 роки.

Доповідає:Кудін Юрій Миколайович – начальник відділу культури і туризму м/р

  1. Про затвердження Програми розвитку та функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя в Монастирищенській міській територіальній громаді на 2024-2027 роки.
  2. Про внесення змін і затвердження Статуту Монастирищенської дитячої музичної школи Монастирищенської міської ради в новій редакції.
  3. Про затвердження контингенту учнів, Положення про  порядок оплати та встановлення пільг за навчання, погодження щомісячної плати за навчання  у Монастирищенській дитячій музичній школі.
  4. Про  затвердження  цільової Програми «Профілактика рецидивної злочинності та правопорушень у Монастирищенській міській територіальній громади» на2025-2029роки.

Доповідає:Кузьменко Вадим Леонідович - начальник сектору пробації №2

  1. Про затвердження  програми «Поліцейський офіцер громади» Монастирищенської  міської територіальної громади на 2024-2025 роки.

Доповідає: Балла Дмитро Семенович – головний спеціаліст з питань ЦЗ та взаємодії з правоохоронними органами

  1. Про утворення добровільної пожежної  команди Монастирищенської міської територіальної громади.
  2. Про затвердження Програми «Молодь Монастирищенської міської територіальної громади» на 2025-2030 роки.

Доповідає:Завертана Ніна Борисівна - начальник управління освіти, молоді та спорту м/р

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 22.12.2022 № 13-5/VIII «Про затвердження програми «Організація харчування учнів 1-4 класів, дітей пільгових категорій закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти Монастирищенської міської ради на 2023-2024 роки».  
  2. Про звільнення від плати за утримання дітей  в   Монастирищенській  філії   ліцею «Успіх» Монастирищенської   міської ради.
  3. Про створення позашкільного підрозділу «Центр фізичного розвитку «Лідер» ліцею «Успіх» Монастирищенської міської ради Черкаської області.
  4. Про надання дозволу на створення класів та групи з інклюзивною формою навчання на базі закладів освіти.
  5. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2023 № 17-22 /VIII «Про погодження  і затвердження структури та чисельності  адмінкеруючого,  педагогічного та обслуговуючого персоналу закладів освіти Монастирищенської міської ради на 2024 рік».
  6. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2023 № 17-14/VIII «Про бюджет  Монастирищенської міської територіальної громади на 2024 рік».

    Доповідає:Недогода Оксана Михайлівна – начальник фінансового управління м/р    

  1. Про затвердження форми фінансового плану,  форми  звіту виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства  «Монастирищенська багатопрофільна лікарня » Монастирищенської міської  ради Черкаської області та термінів їх затвердження.

Доповідає: Григоренко Ігор Михайлович -  директор КНП БЛ

  1.  Про внесення змін  і затвердження  Статуту комунального некомерційного підприємства «Монастирищенська багатопрофільна лікарня » Монастирищенської міської  ради Черкаської області в новій редакції.
  2. Про затвердження форми фінансового плану,  форми  звіту виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Монастирищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Монастирищенської міської  ради Черкаської області та термінів їх затвердження.

Доповідає:Редванська Людмила Петрівна – директор  КНП ЦПМСД

  1. Про створення ветеранського простору  на території  Монастирищенської міської територіальної громади.

Доповідає: Скригун Катерина Вікторівна – начальник віділу соцполітики і ОЗ

  1. Про введення посад фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб  і  внесення змін до Положення та структури комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Монастирищенської міської  ради    Черкаської області.

 Доповідає:Шолудько Сергій Олександрович - директор закладу

  1. Про дострокове припинення повноважень старости  Княжекриницького старостинського округу Підопригори М.І.

Доповідає:Остапенко Тетяна Вікторівна – начальник відділу кадрової роботи

  1. Про списання багатоквартирних будинків з обєктами благоустрою з балансу комунального підприємства «Монастирищенське виробниче управління житлово-комунального господарства»

Доповідає:Балла Ольга Петрівна- начальник відділу економічного розвитку м/р

  1. Про зменшення розміру статутного капіталу комунального підприємства «Монастирищенське виробниче управління житлово-комунальногогосподарства» та  затвердження Статуту  в новій редакції.
  1. Про надання дозволу на списання основних засобів.

Доповідає: Дахно Оксана Петрівна – начальник відділу майна і ГД міської ради

  1. Про надання згоди на безоплатне приймання  з  державної  власності  у комунальну власність Монастирищенської міської територіальної громади пожежного  автомобіля.
  2. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.03.2024 №18-116/VIII    « Про надання згоди  на безоплатне приймання майна державної власності».
  3. Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції адресованої Монастирищенській міській раді.

 Доповідає: Поліщук Ольга Володимирівна- головний спеціаліст юридичного відділу

  1. Про затвердження детального плану території частини кварталу громадської та житлової забудови з метою розташування кафе-бару по вул. Центральній,40, 40А в с. Сатанівка Монастирищенського району  Черкаської області.

Доповідає: Шудра Сергій Сергійович – начальник відділу архітектури і містобудування м/р

  1. Про затвердження детального плану території з метою зміни цільового призначення земельних ділянок для реконструкції та будівництва комплексу будівель та споруд виробничого призначення  за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 38-Г, 38-Д, с. Нове Місто, Уманського району Черкаської області.
  2. Про затвердження детального плану території для реконструкції нежитлової будівлі в індивідуальний житловий будинок по пров. Транспортний, 12, с-ще Цибулів.
  3. Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку по вул. Вишнева, 1а, с. Антоніна, Уманського району.
  4. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території для будівництва магазину продовольчих та непродовольчих товарів та реконструкції складу під магазин  продовольчих та непродовольчих товарів з добудовами по вул. Соборна, 122о, вул. Соборна, 122Ч, м. Монастирище,Уманського району, Черкаської області.
  5. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території для розміщення автомобільної стоянки ТОВ «ПЛАТІНУМОІЛ» по вул. Соборна, 136, м. Монастирище Уманського району  Черкаської області.
  6. Про затвердження детального плану території по вул. Соборна, 134-И м. Монастирище Уманського району Черкаської області.
  7. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора